Woensdag 17 januari 2018

Media Talent Week in Hilversum

Hilversum staat deze week in het teken van de Media Talent Week. Mediatalent krijgt een podium en maakt kennis met alle mediabedrijven in de stad. Wethouder Wimar Jaeger: “Een week lang laat de nieuwe generatie mediamakers zien wat ze in huis hebben. Ik ben trots dat Hilversum het podium is voor het beste mediatalent uit binnen- en buitenland.”

Tijdens de Media Talent Week vindt ook de zesde editie van de Media Future Week plaats, is er de tiende editie van het Scenecs Filmfestival; biedt de Google Digitale Werkplaats ondernemers de kans kennis op te doen; organiseert de NPO Telefilms; is er de Topklas Digital Design voor middelbare scholieren, wordt er in de Vue bioscoop de Dutch College League gehouden en is de pop-up VR Cinema in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid een bezoekje waard.

De Media Talent Week vindt plaats zowel in de stad als op het Media Park. Jong talent vertelt op een andere manier verhalen en zij reflecteren op hun eigen wijze maatschappelijke vraagstukken. Deze talentvolle mediamakers noemen we wel millenials, omdat ze zijn opgegroeid met digitale media en denken in netwerken. Het effect daarvan is innovatie.

Bron: Gemeente Hilversum/Broadcast Magazine

Bericht delen