dinsdag 16 januari 2018

Media Park Update met René Delwel

Donderdag 29 oktober vindt de tweede aflevering van de wekelijkse talkshow Media Park Update plaats. De gast van deze week is René Delwel. Hij vertelt over de rol die facilitair bedrijf United speelt en op welke ontwikkelingen, zoals HDR en WCG, United gaat inzetten.

HDR staat voor High Dynamic Range en WCG betekent Wide Color Gamut, wat zorgt voor een optimale kleurweergave van tv-beelden.

Delwel is al meer dan vijf jaar de Managing Director van United. Tijdens de Media Park Update is er de gelegenheid om hem uitgebreider te ondervragen over de online postproductie van UHD content die United gaat verzorgen als strategisch partner van TERN International.

De Media Park Update wordt van 12.30 tot 13.00 uur live uitgezonden via de iMMovator website. Wil je de opname bijwonen en zelf vragen kunnen stellen aan Delwel? Schrijf je dan hier gratis in en kom vanaf 12.00 uur naar de SWITCH (On/Off) op het Joop van den Ende plein. Je kunt gratis een broodje mee eten. De opname van de Media Park Update komt dezelfde dag on demand beschikbaar via de iMMovator website.

Elke donderdag, tijdens de lunch, wordt er een gerenommeerde gast geïnterviewd over nieuwe projecten, innovatieve diensten of spraakmakende plannen. Vorige week was Lara Ankersmit, hoofd digitaal bij de NOS, te gast. Deze aflevering kun je hier terugkijken.

Bron: iMMovator/Broadcast Magazine

Bericht delen