MBO College breidt uit op het Media Park
Woensdag 17 januari 2018

MBO College breidt uit op het Media Park

MBO College Hilversum, onderdeel van ROC van Amsterdam, verlengt het huurcontract van Studio 6 op het Media Park en breidt uit met leslokalen en ondersteunende faciliteiten. Dit past in de strategie van het MBO College om fysiek dichtbij de mediabedrijven te zijn.

Jeroen Ankersmit, voorzitter directie MBO College Hilversum: “Het Media Park is het grootste medialeslokaal van Nederland. De samenwerking met de verschillende bedrijven op het Media Park is voor onze studenten een grote meerwaarde, ook de bedrijven zijn enthousiast. Zij geven gastlessen, zijn aanwezig bij examens en stellen materiaal beschikbaar om mee te werken.”

Mark Achterberg, COO Media Park Management: “In het Medialab in Studio 6 zijn studenten dagelijks aan het werk in een echte werkomgeving. Hier worden nieuwe formats bedacht en kunnen zij praktijkervaring opdoen en experimenteren met het produceren van nieuwe media. Nieuwe mediaprofessionals worden klaargestoomd voor de mediatoekomst van morgen en daar kunnen alle bedrijven op het Media Park, via korte lijnen, gebruik van maken.”

Bron: MBO College/BM

Bericht delen