dinsdag 16 januari 2018

Maxim Hartman aan de slag voor RTL 7

Het RTL 7-programma Nog Meer Voor Mannen, geproduceerd door No Pictures Please, gaat van start op 1 september. Maxim Hartman, die eerder voor de VPRO werkte, gaat het presenteren. Dat is opmerkelijk, omdat Hartman eerder meldde nooit meer voor tv te willen werken.

In het programma Nog Meer Voor Mannen helpt hij ‘de mannen hun plaats in de samenleving weer in te nemen’, zo meldt RTL 7. Hij gaat de confrontatie aan tussen de man en de vrouw, vermaakt en geeft met eportages handige tips.

Nog Meer Voor Mannen staat bol van die dingen waardoor een man zich nog meer man gaat voelen. Zo komen de echte mannelijke rolmodellen aan bod. Mannen met passie die ondanks alles nog gewoon hun eigen gang gaan. Die meedoen aan tractor pulling, in de tuin karpers roken en met een kettingzaag lekkere wijven uit boomstronken zagen.

Hartman: “Mannen worden links en rechts keihard ingehaald door vrouwen. Als het in dit tempo doorgaat, is de man over tien jaar uitgeroeid of alleen nog in de dierentuin te bezichtigen. Zelfs een Johan Derksen zit thuis zwaar onder de plak. Dat zegt genoeg over de noodzaak van dit programma. Mannen zijn enorme losers. Maar dat moeten we natuurlijk nooit hardop zeggen. Dan maken vrouwen helemaal halfomgehakt van ons. Het is dus niet de bedoeling dat vrouwen naar dit programma kijken. Zij hebben al 28 eigen tv-zenders. Mogen wij alsjeblieft ook één hoekje houden voor onszelf? Ik ben ook helemaal niet tegen vrouwen. Integendeel, ben dol op ze. Maar ik voel mij als man wel (mede)verantwoordelijk om mijn eigen soort te behoeden voor uitsterven.”

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen