Dinsdag 16 januari 2018

MAX TV Wijzer met Koos Postema

Vanaf 30 augustus zendt Omroep MAX een nieuw seizoen van het programma MAX TV Wijzer uit. Dit studioprogramma met presentator Koos Postema gaat over de televisie van gisteren en morgen en praat de kijker uitvoerig bij over de programmering de publieke netten en themakanalen.

In de eerste aflevering zijn Frans Bauer en zijn broer Dorus te gast en gaat Postema met Bram van der Vlugt terug naar de opnamelocatie van de succesvolle dramaserie uit 1984: Herenstraat 10. Thomasz Lin, mediadeskundige van het instituut voor Beeld en Geluid, laat in MAX TV Wijzer hilarische Candid Camera-grappen uit de archieven van Beeld en Geluid zien.

In de uitzendingen bladert presentator Koos Postema door de televisiegids van de komende week. Hij nodigt presentatoren, makers en acteurs uit in de studio voor een goed gesprek over hun (nieuwe) programma. Daarnaast legt hij wekelijks de link tussen de televisie van toen en nu in het onderdeel De tijd staat stil. Hierin gaan acteurs en presentatoren terug naar de locatie waar hun programma werd opgenomen. Ze halen herinneringen op en keren, met kleding en attributen van toen, nog eenmaal terug in hun rol van vroeger.

MAX TV Wijzer is een productie van Best 24, in opdracht van Omroep MAX, en te zien om 16.20 uur op Nederland 1.

Bron: NCRV/Omroep MAX

Bericht delen