Matthijs van Nieuwkerk vanaf 1 april met Popquiz op VTM
Vrijdag 19 maart 2021

Matthijs van Nieuwkerk vanaf 1 april met Popquiz op VTM

Op donderdag 1 april om 20.40 uur start bij VTM het nieuwe programma Popquiz dat wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk.

Veertien duo’s strijden gedurende tien afleveringen voor de titel van Popquiz-kampioen. Welk quiz-duo vult vlotjes de tekst aan van Wannabe van de Spice Girls, herkent Seven Nation Army van The White Stripes als het op een panfluit gespeeld wordt, en kent alle platenhoezen van Angèle tot Zwangere Guy?

Dat duo maakt kans om het tot Popquiz-kampioen te schoppen en wint een jaar lang kaartjes voor alle concerten in België. Zodra alles weer mag, uiteraard. Bij elk concert en elk festival zullen er twee namen een jaar lang op de guest list staan: die van de winnaars van Popquiz.

Matthijs van Nieuwkerk
De man die alles in goede banen leidt, is Matthijs van Nieuwkerk. Hij werd een tv-icoon in Nederland door zijn legendarische dagelijkse talkshow De Wereld Draait Door dat ook in Vlaanderen op trouwe fans kon rekenen. Maar hij presenteert ook al bijna twintig jaar Top-2000 à go-go, een muziekprogramma tussen Kerst en Nieuwjaar, en ook zijn nieuwe BNNVARA-programma Matthijs Gaat Door zit vol muziek.

Bron: TV Visie/BM
Foto: VTM/DPG Media

Bericht delen