Matthijs van Nieuwkerk in Sterren op het doek
donderdag 29 augustus 2019

Matthijs van Nieuwkerk in Sterren op het doek

Het MAX-programma Sterren op het Doek keert na vier jaar afwezigheid terug. Sterren op het Doek is vanaf 3 september elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 2.

Presentator Özcan Akyol interviewt onder meer Aart Staartjes, Floortje Dessing, Waylon, Caroline de Bruijn, Maarten van Rossem, Bibian Mentel en Lee Towers, terwijl zij geportretteerd worden door een drietal kunstenaars. In de eerste aflevering spreekt Özcan met Matthijs van Nieuwkerk.

Het concept van Sterren op het Doek is onveranderd: verschillende prominenten geven zich over aan de doorgrondende blikken van drie schilders én de prikkelende vragen van de presentator. Wat laten ze van zichzelf zien? En wat juist niet? Nieuw dit seizoen is schrijver, columnist en interviewer Özcan Akyol. Hij zal de presentatie voor zijn rekening nemen.

In de eerste aflevering van het MAX-programma laat niemand minder dan Matthijs van Nieuwkerk zich portretteren. De man die weinig tot nooit interviews geeft, spreekt openhartig met Özcan Akyol over zijn wensen en dromen. De drie kunstenaars krijgen een zware taak om de man met een nog altijd jongensachtige flair te portretteren.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen