Woensdag 17 januari 2018

Mascha de Rooij presenteert MAX Geheugentrainer

Hallo Nederland-presentatrice Mascha de Rooij neemt vanaf het nieuwe jaar de presentatie van MAX Geheugentrainer over van Jan Slagter. Zij zal het programma vanaf maandag 2 januari afwisselend presenteren met Pauline Spiering.

Jan Slagter: “Ik heb genoten van de bijna tien jaar dat ik MAX Geheugentrainer presenteerde. Onze omroep blijft groeien en inmiddels is de combinatie met mijn andere werkzaamheden bij MAX simpelweg niet meer te maken. Met Mascha de Rooij hebben we een goede presentatrice in huis, en ik ben blij dat zij naast haar werkzaamheden voor Hallo Nederland ook de Geheugentrainer gaat doen.”

Mascha de Rooij is verheugd met de nieuwe stap: “De Geheugentrainer is inmiddels een iconisch MAX-programma en ik vind het daarom heel leuk om het spel te presenteren.”

Overigens stopt de MAX-directeur niet met al zijn presentatiewerkzaamheden: “Zo blijf ik te zien in programma’s als MAX Maakt Mogelijk, Missie MAX en presenteer ik ook komende periode weer diverse locatie-uitzendingen”, aldus Jan Slagter.

MAX Geheugentrainer: iedere werkdag om 9.40 uur op NPO 1.

Bron: Omroep MAX/Broadcast Magazine

Bericht delen