Article header image

Martine Bijl nog niet in Heel Holland Bakt

Omroep Max moet voor het komende seizoen van Heel Holland Bakt op zoek naar een presentator. Martine Bijl is nog niet voldoende hersteld van haar hersenbloeding en moet de opnamen van komende zomer aan zich voorbij laten gaan.

De 67-jarige Bijl werd in september getroffen door een hersenbloeding en verbleef enige tijd in een revalidatiecentrum. Nu volgt ze nog therapieën voor haar herstel. “Ze heeft er alles aan gedaan en doet dat nog steeds”, aldus haar echtgenoot Berend Boudewijn. “Heel Holland Bakt is Martine buitengewoon dierbaar, maar ze heeft meer tijd nodig.”

Komend najaar verschijnt het vierde seizoen van Heel Holland Bakt op de buis. Voor de presentatie gaat Omroep Max op zoek naar een tijdelijke vervanger. Jan Slagter heeft begrip voor het besluit van Bijl. Volgens hem staat haar gezondheid voorop. “We wensen haar alle sterkte toe en hopen op een voorspoedig herstel. We gaan op zoek naar een tijdelijke vervanger die gedurende Martine’s afwezigheid de honneurs zal waarnemen bij Heel Holland Bakt.”

Bron: MAX/Broadcast Magazine

Bericht delen