Woensdag 17 januari 2018

Martin Garrix in de prijzen bij MTV EMA

De MTV EMA 2016 vormde zondagavond een groot muziekspektakel met bijzondere visuals en optredens, live vanuit Rotterdam Ahoy. Presentatrice Bebe Rexha trapte de MTV EMA af, al partycrashend vanuit het plafond. Deze entree werd direct gevolgd door Bruno Mars met 24K Magic.

Facilitair bedrijf United uit Hilversum verzorgde de complete technische infrastructuur van MTV EMA. Het was de vierde keer dat United het evenement voorzag van alle denkbare technische faciliteiten voor de registratie van de diverse onderdelen.

Tijdens MTV EMA heeft de Canadese popster Justin Bieber de meeste prijzen in de wacht gesleept. Hij kreeg drie awards, onder meer voor zijn nummer Sorry dat werd uitgeroepen tot beste liedje.

Ook de Nederlandse dj Martin Garrix viel in de prijzen. Hij kreeg de prijs voor beste World Stage-optreden nadat hij eerder op de avond ook al het beeldje voor beste elektronische act in ontvangst had mogen nemen. Andere genomineerden voor die prijs waren onder anderen Afrojack en David Guetta.

Bron: Viacom International Media Networks/NOS/Broadcast Magazine

Bericht delen