Woensdag 17 januari 2018

Martijn Krabbé nog vijf jaar te zien bij RTL

Martijn Krabbé heeft zijn contract met RTL verlengd voor een periode van vijf jaar. Het betekent dat hij tot aan 2022 te zien is bij RTL. Hij is momenteel te zien in The Voice of Holland en later dit seizoen in The Voice Kids en Idols. Er zitten bovendien wat nieuwe projecten in de pijplijn.

Krabbé is blij met de meerjarige overeenkomst. “Ik ben erg trots en blij dat ik voor vijf jaar bijgetekend heb. RTL is enorm in ontwikkeling en we gaan samen bouwen aan een toekomstbestendig bedrijf. Daar wil ik graag onderdeel van uitmaken. Het mooiste is dat ik dat ga doen met een fijne club mensen. Ik kijk er naar uit om nog veel mooie programma’s te produceren en te presenteren en kijk daar enorm naar uit. Genoeg uitdagingen!”

Programmadirecteur Erland Galjaard: “Martijn is al meer dan 20 jaar werkzaam voor ons en tv maken en televisieprogramma’s presenteren zit in zijn DNA. Van grote live shows, programma’s met maatschappelijke thema’s tot culinaire programma’s; het past hem allemaal Een ongekend talent waar wij nog vijf jaar mee mogen samenwerken en van kunnen genieten.”

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen