Marleen Stelling nieuwe presentator Ik mis je
zondag 1 maart 2020

Marleen Stelling nieuwe presentator Ik mis je

Marleen Stelling is de nieuwe EO-presentator van Ik mis je. Samen met presentator Arjan Lock gaat zij op verschillende begraafplaatsen in Nederland in gesprek met mensen die iemand hebben verloren.

Marleen presenteert al de tv-programma’s Zie je Zondag, Café Lazarus en De Nachtzoen. Op zondag 8 maart is zij voor eerst te zien als presentator van Ik mis je, waar ze met verschillende mensen in gesprek gaat over leven en dood. Marleen volgt Minella van Bergeijk op die directeur van Tear geworden is.

Voor Marleen zitten inmiddels de eerste opnames erop. Dat zoveel mensen zulke intieme verhalen over de dood willen vertellen, vindt ze bijzonder: “Wat kunnen we van elkaar houden! Dat denk ik vaak als ik gesprekken voer op de begraafplaats. Door verdriet en dood heen is de liefde nog zo voelbaar. Ik sta steeds weer versteld van de veerkracht van de mensen die ik spreek. Het lukt hen om ook met verdriet en gemis een leven te leiden en te vertellen over degene die hen is ontvallen. Dat vind ik zo bijzonder.”

Bron: EO/BM

Bericht delen