Marktaandeel GTST is gestegen
maandag 27 juni 2022

Marktaandeel GTST is gestegen

De finaleweek van het 32e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is in aantocht. De traditionele zomercliffhanger is dit jaar op donderdag 7 juli te zien bij RTL 4. Videoland-abonnees kunnen al een week eerder kijken naar de seizoensclimax.

Peter van der Vorst, Director Content RTL: “De makers van GTST hebben een prestatie van formaat neergezet. Het gemiddelde marktaandeel in onze doelgroep is in de afgelopen drie jaar met bijna 20 procent gestegen. Vrijwel dagelijks staat de serie in de top tien van best bekeken programma’s. Inclusief uitgesteld kijken en de streams op Videoland wordt elke aflevering door ruim 1,1 miljoen mensen gezien.”

“De koers die we drie jaar geleden samen hebben ingezet, werkt goed. Door het toevoegen van nieuwe personages en relevante verhaallijnen staat de serie weer dichtbij de kijker. Ook afgelopen seizoen hebben cast en crew hun vaste schare kijkers weer weten te verrassen, laten lachen én ontroeren. En dat al 32 jaar lang! We kunnen niet wachten tot het 33e seizoen van start gaat.”

Goede Tijden, Slechte Tijden wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland – een label van Banijay Benelux – en is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te kijken bij Videoland. Seizoen 33 gaat op maandag 29 augustus van start bij RTL 4 en een week eerder bij Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen