Article header image

Mark Tuitert en Jörgen Raymann in IJstijd bij KPN

Voormalig Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert presenteert vanaf vandaag, samen met Nadia Palesa, bij KPN het wekelijkse schaatsprogramma IJstijd. Cabaretier Jörgen Raymann is vaste gast. Het programma wordt uitgezonden in KPN Presenteert, programma’s die de telecomaanbieder speciaal voor haar klanten maakt.

IJstijd wordt gemaakt door Sport International en Martijn Lindenberg, voormalig chef en regisseur van Studio Sport, is uitvoerend producent. In de eerste aflevering zijn onder andere beelden te zien van trainingen van Sven Kramer met wielrenner Robert Gesink in Spanje. Bob de Jong doet uit de doeken welke sport hij in de toekomst wil beoefenen en Renz Rotteveel vertelt over zijn hartproblemen.

KPN maakt in samenwerking met onder andere Voetbal International, Endemol en Vice exclusieve programma’s speciaal voor klanten. Zo is iedere dinsdagmiddag Clubhuis 16 te zien, een sportprogramma gepresenteerd door Filemon Wesselink. Klanten ontvangen deze programma’s – over onder andere sport en muziek – gratis.

Bron: KPN/Broadcast Magazine

Bericht delen