Dinsdag 16 januari 2018

Mark Ramakers naar 3Rivers

Mark Ramakers, voormalig CFO van Talpa, treedt als associate partner toe tot management consultancy bureau 3Rivers. Ramakers gaat zijn mediakennis daar inzetten in de nationale en internationale televisiemarkt en dan vooral op het gebied van M&A, strategieontwikkeling en nieuwe media.

Ramakers studeerde econometrie aan de VU in Amsterdam en werkte in het verleden onder andere bij Endemol, Helkon Media, Eurofiber en Talpa Media. Hij vervulde in deze organisaties diverse CFO-posities en heeft uitgebreide ervaring op het gebied van Mergers & Acquisitions. Onlangs leidde hij ook de reorganisatie van filmproducent Exclusive Media in Los Angeles.

3Rivers is een consultancy organisatie in de mediabranche en voert opdrachten uit in de Benelux, Duitsland, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf werd in 2008 opgericht door Oege Boonstra en Meindert Landsmeer en is uitgegroeid tot een toonaangevend organisatieadviesbureau voor media en entertainment organisaties. 3Rivers heeft vestigingen in Amsterdam, Hilversum, Londen en Berlijn. Tot de klantenkring behoren onder meer SBS, verschillende publieke omroepen, ProSieben Sat1, Endemol, All3 Media en een reeks van Europese nieuwe media- en facilitaire bedrijven. Het bedrijf verricht ook opdrachten in de nationale en internationale sportwereld, waaronder NOC*NSF en een reeks nationale en internationale sportbonden.

Bron: 3Rivers/Broadcast Magazine

Bericht delen