Marco Versluis benoemd tot Directeur TV bij MediaLane
dinsdag 7 december 2021

Marco Versluis benoemd tot Directeur TV bij MediaLane

MediaLane verwelkomt vanaf 1 januari 2022 Marco Versluis. Marco heeft onder andere bij BNNVARA veel programma’s gemaakt en sinds de zomer van 2019 is hij daar werkzaam als Producent Non-fictie. Hij gaat bij MediaLane aan de slag als Directeur TV en wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling, creatie en de dagelijkse leiding van de TV-afdeling van MediaLane.

Marco Versluis over zijn aanstelling: “De TV-tak van MediaLane heeft de afgelopen jaren enorme stappen gemaakt. Resulterend in prachtige, hoogstaande programma’s, met dit jaar onder meer een zeer verdiende plek bij de laatste drie genomineerden van de Nipkowschijf. Ik kijk er enorm naar uit die kwaliteit en groei verder uit te bouwen. In een markt waarin de vraag naar creativiteit steeds groter wordt, in een bedrijf met fantastische makers.”

Iris van den Ende, CEO MediaLane, over de komst van Marco Versluis: “Het bedrijf heeft sinds de oprichting in 2014 een enorme groei meegemaakt. In het veranderende televisielandschap liggen er nog veel kansen voor MediaLane TV, ik verheug me erop om dit met Marco verder uit te bouwen.”

“Met Marco verwelkomen wij een TV-leider in hart en nieren. Ik ben ontzettend blij dat hij deze rol wil gaan vervullen en met zijn passie en energie voor het vak past hij goed bij ons bedrijf. Ellen Danhof heeft besloten om MediaLane, na een periode van ziekte en gelukkig ook volledig herstel, te verlaten om haar carrière elders voort te zetten.”

Bron: MediaLane/BM

Bericht delen