Dinsdag 16 januari 2018

Marco de Ruiter vertrekt bij MTV Networks

Marco de Ruiter heeft besloten eind maart 2012 zijn functie als Senior Vice President (SVP) en Chief Operating Officer (COO) van MTV Networks North neer te leggen om zich te kunnen richten op nieuwe professionele uitdagingen. “Ik zal de samenwerking met Marco missen,” zegt Dan Ligtvoet, Managing Director van MTV Networks North.

“In de vele functies die hij de afgelopen tien jaar bij ons heeft bekleed, heeft hij een enorme bijdrage geleverd aan het succes van ons bedrijf. Met zijn uitzonderlijke zakelijke instinct en zijn holistische kijk op onze sector heeft hij grote invloed gehad op onze aanpak voor het verspreiden van onze content. Ik wens hem het allerbeste in zijn volgende carrièrestappen en in zijn persoonlijke toekomst.”

“Na bijna tien jaar bij MTV Networks werd het tijd om iets anders te gaan doen en op zoek te gaan naar nieuwe avonturen,” legt Marco de Ruiter uit. “Ik heb een fantastische tijd gehad bij MTV Networks. Het was heerlijk om in zo’n geweldig team te werken en ik heb zoveel mogelijkheden gekregen om nieuwe wegen te verkennen. Nu ben ik klaar voor het volgende hoofdstuk in mijn werkende leven. Ik ben zeer benieuwd naar wat de toekomst voor me in petto heeft.”

Marco de Ruiter begon zijn carrière bij MTV Networks in februari 2002. Hij is momenteel verantwoordelijk voor de zakelijke activiteiten van het bedrijf in Duitsland, Nederland, Zweden, België, Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Noorwegen en Finland, alsmede voor Technologie en Distributie in de gehele regio Noord. Ook heeft hij de MTV Networks Media Centers in Amsterdam en Londen opgezet, van waaruit de release van alle videocontent voor heel Europa wordt geleid.

Bron: MTV Networks

Bericht delen