Article header image

Marc de Hond nieuwe presentator De Rekenkamer

Komend seizoen treedt Marc de Hond toe tot het presentatieteam van KRO De Rekenkamer. Het programma onderzoekt van allerlei zaken de kosten en economische motieven van bedrijven erachter: Wat kost kinderopvang? Wat kost een lening? Wat kost een matras? Rekenmeester Stefan Stasse verzamelt en analyseert alle nuttige en nutteloze informatie die hij krijgt aangereikt van zijn onderzoeksteamteam: Sander de Kramer, Sofie van den Enk en vanaf dit seizoen ook van Marc de Hond.

 

Marc de Hond is radio en tv-presentator, ondernemer, schrijver van het boek Kracht en speler van het Nederlands rolstoelbasketbalteam. Eerder presenteerde hij Expedition Unlimited, het Eindexamenjournaal en het nieuwsoverzicht in Goedemorgen Nederland. Jarenlang was hij de commentaarstem bij pokerwedstrijden op RTL7 en dj bij 3FM. De Hond: “Het presenteren van KRO De Rekenkamer is voor mij een prachtige nieuwe uitdaging. Ik keek altijd al met veel interesse naar de uitzendingen, die op een luchtige en originele manier de kijker bewust laten worden van wat bepaalde zaken kosten. Zelf sta je daar niet altijd bij stil.”

De opnamen van de nieuwe afleveringen van De Rekenkamer starten deze week en de uitzendingen zijn vanaf september te zien zijn op Nederland 3.

Bron: KRO

Bericht delen