Article header image

Maarten van Oeveren naar Discovery Networks

Maarten van Oeveren start op 4 januari als Senior Affiliate Sales Manager bij Discovery Networks Benelux. Hij wordt verantwoordelijk voor alle distributie-, sales- en affiliate marketing activiteiten in de Benelux.

Dit houdt onder andere in het onderhandelen van nieuwe distributiecontracten en het onderhouden van de relaties met Discovery’s distributiepartners. Daarnaast behoort ook het initieren en uitvoeren van nieuwe business initiatieven op distributievlak tot zijn takenpakket. Van Oeveren stuurt een affiliate coordinator aan en rapporteert aan Mertijn de Nooijer.

Mertijn de Nooijer, VP Affiliate Sales Noord- Europa: “Met Van Oeveren halen we iemand in huis met zeer veel ervaring. Hij heeft een bewezen track record op het gebied van distributieonderhandelingen en business development en beschikt tevens over een uitgebreid netwerk in de Nederlandse en Vlaamse markt. Ik kijk erg uit naar onze samenwerking.”

Van Oeveren heeft de afgelopen jaren bij Viacom International Media Networks (VIMN) gewerkt als Key Account Director Benelux, Content Distribution & Sales. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de distributie van de content van alle merken uit het portfolio van VIMN voor zowel lineair als non-lineair. Voor VIMN was hij werkzaam als account manager en business developer bij Spotzer.

Bron: Discovery Networks Benelux/Broadcast Magazine

Bericht delen