Woensdag 17 januari 2018

Lucille Werner stapt over naar SBS

Donderdagavond is in Shownieuws bekendgemaakt dat presentatrice Lucille Werner een contract bij SBS Broadcasting heeft getekend. Werner gaat diverse programma’s presenteren bij de familiezender SBS6. Eerst gaat zij aan de slag met het tweede seizoen van het programma Mijn laatste keer.

Werner: “Zoals altijd in het leven ben je op een gegeven moment toe aan een nieuwe fase, zo ook in je carrière. De nieuwe mogelijkheden en de dynamiek van SBS sluiten aan bij de richting die ik nu op wil gaan. Ik begin met Mijn laatste keer, een heel mooi programma dat ik met veel toewijding zal maken. Dat neemt niet weg dat ik de AVROTROS heel dankbaar ben voor de kansen die ik daar heb gehad.”

Het eerste seizoen van Mijn laatste keer is gepresenteerd door Rob Kamphues.

Peter Lubbers, Directeur Televisie: “Wij zijn erg blij dat Werner nu een SBS6-gezicht is. Als ervaren presentatrice die dichtbij de mensen staat, is ze een grote aanwinst voor onze familiezender. Daarnaast is ze zeer maatschappelijk betrokken waardoor het programma Mijn laatste keer heel goed bij haar past.”

De afgelopen 19 jaar presenteerde Werner onder andere Lingo, Pointless en Get the picture. Of Lingo van producent IDTV ook terugkeert bij SBS is nog niet bekend.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen