Dinsdag 16 januari 2018

Louwerens bouwt verder aan RTL 7

Tijdens de winterpresentatie van RTL had programmadirecteur Erland Galjaard lovende woorden over voor mannenzender RTL 7. “Dat springt eruit, heel knap hoe dat profiel is neergezet.” Een compliment voor zenderchef Marco Louwerens, die juli als beste maand ooit voor RTL 7 mocht bijschrijven.

Ondanks dat succes leunt hij geenszins achterover. “We bouwen verder aan nieuwe thema’s en programma’s, die ervoor zorgen dat we onze slogan ‘meer voor mannen’ blijven waarmaken.” Zo komt er de Saturdaynight Fightnight met boksen, worstelen en K1, krijgt Johan Derksen een nieuw eigen muziekprogramma en gaat met Koning Voetbal een lang gekoesterde wens in vervulling.
Louwerens: “Dat wordt een platform, bestaande uit een voetbalquiz op tv en een app waarbij iedere voetbalfan op smartphone of tablet zijn kennis kan testen. We zijn in de afrondende fase.”
Meer over RTL 7 in bijgaande video-impressie.

Bron: Broadcast Magazine

[iframe src=”//player.vimeo.com/video/72902833?title=0&byline=0&portrait=0″ width=”420″ height=”300″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen]

Bericht delen