Article header image

LINDA.tv en Net5 gaan samenwerken

Na video on demand is LINDA.tv nu ook actief op lineaire televisie. Het LINDA.tv-programma De mobiel van… wordt voortaan elke donderdag bij Net5 uitgezonden. Met deze samenwerking breidt LINDA.tv haar kijkersdoelgroep.

Het is de eerste keer dat LINDA. met videocontent die voor de LINDA.tv app is gemaakt de oversteek naar televisie maakt. Het inzetten van een lineair kanaal geeft een extra dimensie aan de crossmediale aanpak van LINDA. Jildou van der Bijl, hoofdredacteur van LINDA.: “We zijn volop aan het experimenteren met onze content, we vinden het dan ook spannend hoe dit programma ontvangen wordt op lineaire tv. Onze adverteerders zijn ook nieuwsgierig naar deze ontwikkeling en uitbreiding van de schare LINDA.tv kijkers.”

Net5-zendermanager Carter Duong: “Net5 is trots op deze unieke samenwerking met een mooi en sterk merk als LINDA. Goede online content als De mobiel van… verdient een doorvertaling naar brede landelijke tv. Het is pure televisie en levert veel intieme gesprekken op. Wat mij betreft smaakt deze kruisbestuiving van video on demand naar lineaire tv naar meer”.

In het programma De mobiel van… interviewt Antoinnette Scheulderman bekende Nederlanders als Irene Moors, Saskia Noort, Anita Witzier en Richard Groenendijk aan de hand van hun mobiele telefoon. Ze krijgt vrij spel om een uur lang ongegeneerd door hun agenda’s, contacten, foto’s en chats te scrollen en zo meer te weten te komen over de persoon achter de mobiel.

Bron: LINDA.tv/Broadcast Magazine

Bericht delen