Woensdag 17 januari 2018

Linda trapt af met Ronald Koeman

De zomerse talkshow Linda’s Zomerweek trapt op maandag 22 augustus bij RTL 4 af met schrijfster Heleen van Royen en voetbalcoach Ronald Koeman.

Koeman vertelt over zijn overstap van Southampton naar Everton en de ups en downs in zijn leven, terwijl Van Royen honderduit vertelt over haar relatie met Bart en de documentaire die ze maakte over haar dementerende moeder.

Actrice Carly Wijs en zanger Simon Keizer nemen op dinsdag 23 augustus plaats op de tuinbank bij Linda de Mol en een dag later schuiven actrice/schrijfster Isa Hoes en politicus Jesse Klaver aan bij Linda. Presentatrice en model Sylvie Meis en cabaretier Richard Groenendijk zijn op donderdag 25 augustus te gast.

In de laatste Linda’s Zomerweek op vrijdag 26 augustus nemen actrice en schrijfster Halina Reijn en presentator Humberto Tan plaats op de bank. Twee mensen met een totaal verschillende achtergrond. Een hippiejeugd voor Reijn, terwijl Tan vertelt over hoe hij is opgegroeid in de Bijlmer, zijn Surinaamse opvoeding en over de waarde van vriendschap.

Wouter Hamel zorgt ook dit vierde seizoen weer voor een zwoele en relaxte sfeer door de favoriete liedjes van de gasten te spelen.

Bron: RTL 4

 

Bericht delen