Linda de Mol maakt programma over Nederlandse tv-wereld
maandag 26 april 2021

Linda de Mol maakt programma over Nederlandse tv-wereld

Linda de Mol is bezig met een nieuwe serie over het Nederlandse televisielandschap. Dat vertelde de presentatrice zondag aan dj Lex Gaarthuis in het nieuwe radioprogramma De 10 Van….

De serie is een “enorm vette knipoog” naar de tv-wereld. “Het zou best kunnen dat bepaalde mensen zich daarin gaan herkennen, maar dat ga ik natuurlijk nooit toegeven”, zegt Linda lachend, die verder nog geen details over het programma geeft. “We gaan wel merken of iedereen daar sportief mee omgaat.”

De presentatrice werkt daarnaast aan een nieuw tv-programma waarin de liefde centraal staat. “Als het goed is, gaan we daar in het najaar een pilot van maken.”

De show heeft volgens Linda iets weg van het programma Love Letters, waarin koppels de kans kregen te trouwen, dat ze jarenlang presenteerde. “Maar dan wel heel erg 2021 en niet met trouwen, maar meer kan ik er niet over zeggen.”

De Mol maakt ook miniserie voor SBS6
Eerder dit jaar onthulde Linda, die eerder al onder meer de series Gooische Vrouwen en Divorce bedacht, dat ze ook een miniserie maakt voor SBS6. De opnames van die serie, Nieuwe Gronden, beginnen in mei, vertelt ze nu.

“Het is een hele spannende, beetje enge serie over een seriemoordenaar die meisjes vermoordt in Overijssel. In de Weerribben speelt zich dat af. Ik speel een profiler die aan het rechercheteam wordt toegevoegd om een profiel te kunnen schetsen van diegene die dit gedaan zou kunnen hebben, om op die manier de dader op het spoor te kunnen komen.”

Haar vriend, componist Jeroen Rietbergen, gaat de muziek maken voor Nieuwe Gronden. “Die heeft al hele spannende tunes in z’n hoofd.”

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen