Linda de Mol dit najaar terug op SBS6
donderdag 24 februari 2022

Linda de Mol dit najaar terug op SBS6

In het najaar van 2022 is het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht te zien op SBS6, gepresenteerd door Linda de Mol met op locatie Winston Gerschtanowitz.

De wens is om het programma met beide vertrouwde gezichten en een volle zaal met 1.000 deelnemers van de Nationale Postcode Loterij uit te zenden. Hierdoor wordt de eerder gecommuniceerde startdatum van 27 maart uitgesteld naar het najaar.

Marco Louwerens, directeur Televisie: “Eerder heeft Linda bij ons aangegeven dat ze haar werkzaamheden voorlopig wilde neerleggen en daar hebben wij vanuit Talpa uiteraard alle begrip voor. In overleg met de betrokken partijen is vervolgens besloten dat we het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht in het najaar uitzenden, zodat we het programma in de originele samenstelling kunnen maken. Op dit moment kijken we naar een passende oplossing voor het wegvallen van Miljoenenjacht in de programmering vanaf 27 maart.

Imme Rog, directeur Nationale Postcode Loterij: “Postcode Loterij Miljoenenjacht en Linda horen bij elkaar. Wij wachten daarom graag tot Linda haar programma, als vanouds samen met Winston én weer met duizend man publiek, zal presenteren.”

Miljoenenjacht wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland, een label van Banijay Benelux.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen