dinsdag 16 januari 2018

Lieke van Lexmond presenteert realityshow op RTL 5

Lieke van Lexmond presenteert de Nederlandse versie van het Amerikaanse format My Big Fat Obnoxious Fiancé: Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde. In deze realityshow wordt de helft van de deelnemers op het verkeerde been gezet.

Hoofdkandidate is de mooie Laura Ponticorvo (bekend van X-Factor), die denkt dat zij is gecast voor een nieuw datingprogramma (My Perfect Love). Dan vertelt Van Lexmond haar dat ze in een realityshow is beland waarin zij met ‘mede-kandidaat’ en partner in crime Sander Mulder hun families moeten overtuigen dat ze elkaar hebben ontmoet tijdens een datingshow en dat ze op korte termijn gaan trouwen. Ze kunnen ieder 50.000 euro winnen, te delen met hun familie. Voorwaarden: de families moeten bij het huwelijk aanwezig zijn en niemand mag bezwaar maken of twijfelen aan de echtheid van hun liefde.

Wat Ponticorvo, haar ouders en vrienden niet weten, is dat de lompe, mollige en onbehouwen Mulder en zijn ‘familie’ acteurs zijn. Dennis Willekens speelt de rol van ongelikte beer als Mulder met verve. Hij zal het Laura moeilijk maken om haar familie te doen geloven dat hij haar prins op het witte paard is. En ze mogen niets vertellen aan hun families.

Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde wordt geproduceerd door Blue Circle en is vanaf 27 augustus wekelijks te zien bij RTL 5.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen