dinsdag 16 januari 2018

Libelle krijgt kookprogramma bij SBS6

Naast vtwonen en Autoweek krijgt nu ook Sanoma’s Libelle dit najaar een eigen programma op SBS. Vanaf 15 september is het kookprogramma Libelle en Claartjes Keuken elke werkdag te zien op SBS6.

Het gaat om een programma van zeven minuten waarin kok Claartje Lindhout één of twee gerechten kookt. Libelle en Claartjes Keuken wordt drie keer per dag uitgezonden. De recepten staan die week ook in het blad en op Libelle.nl.

Libelle’s hoofdredacteur Franska Stuy wil al langer uitbreiden met het merk Libelle en blijven vernieuwen. Dit past dan ook totaal in dat plaatje en is als het aan haar ligt zelfs een opmaat naar meer Libelle op tv.

AutoWeek start zaterdag 6 september in de namiddag met AutoWeek BigBoys op SBS6. Een luchtig autoprogramma, gepresenteerd door Edo Brunner en Roland Tameling. Op 28 september start vtwonen met een gelijknamig woonprogramma op SBS6, gepresenteerd door Viktor Brand. Hiermee komt de voorgenomen kruisbestuiving tussen de SBS-zenders en grootaandeelhouder Sanoma eindelijk concreet op gang. Sanoma nam SBS Broadcasting in 2011 over, samen met John de Mol, die een minderheidsbelang bezit. Sindsdien wordt er druk gespeculeerd over welke Sanoma-merken als eerste een televisievariant zouden krijgen.

Bron: Villamedia/Broadcast Magazine

Bericht delen