Leonie ter Braak volgt Chantal Janzen op als presentator Blow Up
zaterdag 25 maart 2023

Leonie ter Braak volgt Chantal Janzen op als presentator Blow Up

Leonie ter Braak gaat bij RTL de ballonnenshow Blow Up en het huizenprogramma Voor Hetzelfde Geld presenteren. Ze vervangt respectievelijk Chantal Janzen en Natasja Froger, die voorheen de vaste gezichten van deze programma’s waren.

De eerste aflevering van Blow Up met Ter Braak is op 27 mei te zien. Ter Braak presenteert het programma samen met Martijn Krabbé. In de show strijden Nederlandse ballonartiesten tegen elkaar in de hoop als winnaar uit de bus te komen.

RTL kan nog niet zeggen wanneer het nieuwe seizoen van Voor Hetzelfde Geld van start gaat. In dat programma gaan mensen op zoek naar een nieuwe woning buiten de stad. Het werd eerder gepresenteerd door Froger. RTL heeft nog niet gereageerd op de vraag van Nu.nl waarom Janzen en Froger vertrekken bij hun programma’s.

Ter Braak is ook een van de deelnemers van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. De presentatrice stapte in januari over van Talpa naar RTL. Bij Talpa presenteerde zij onder meer de talkshow HLF8, die binnenkort stopt.

Bron: Nu.nl/BM
Foto: Talpa

Bericht delen