LEGO Masters krijgt kerstversie met bekende Nederlanders
donderdag 5 november 2020

LEGO Masters krijgt kerstversie met bekende Nederlanders

Het RTL 4-programma LEGO Masters van producent EndemolShine Nederland keert volgende maand terug met een kerstspecial. In de uitzending op tweede kerstdag gaan duo’s van bekende Nederlanders met elkaar de strijd aan om de beste LEGO-constructie te bouwen.

Het eerste seizoen van het programma, gepresenteerd door Ruben Nicolai, was dit voorjaar een succes met 1,4 à 1,5 miljoen kijkers per aflevering. Onlangs werd al bekend dat er ook een versie komt met kinderen, evenals een tweede reguliere serie.

Op kerstavond is bij RTL 4 zoals altijd All you need is love te zien, dat dit jaar wel soberder zal zijn vanwege de coronamaatregelen. In aanloop naar de feestdagen presenteert Martijn Krabbé het nieuwe programma Merry little Christmas, waarin miniatuurbouwers proberen het beste kerstdorp van Nederland te maken. Ondanks de ontbinding van zijn contract bij RTL is Paul de Leeuw ook dit jaar op 5 december te zien met Sint & Paul pakken uit!

Op oudejaarsavond maakt de grootste RTL-hit van dit moment een comeback: dan treden vijf verse, vermomde BN’ers aan in een special van The Masked Singer. De uitzending wordt onderbroken door het aftelmoment om 00.00 uur, waarna de winnaar zich onthult na het knallen van de kurken.

Bron: RTL Nederland/AD/BM

Bericht delen