Woensdag 17 januari 2018

Legendarische videoclips uit Evergreen Top 1000 op NPO 1

Vanaf 27 november presenteren Manuëla Kemp en Henkjan Smits in het televisieprogramma NPO Radio 5 Evergreen Top 1000 een week lang vanaf 15.55 uur op NPO 1 de mooiste videoclips. 

De beelden van de populaire evergreens nemen de kijker mee terug naar de jaren 60, 70 en 80. Het programma haakt daarmee aan op de gelijknamige hitlijst van NPO Radio 5.

Manuëla Kemp en Henkjan Smits vertellen vanuit de beroemde Wisseloord Studio’s in Hilversum de verhalen áchter de bekende hits en leiden de verschillende clips in. Nummers die ouderen bijna allemaal kunnen meezingen. 

Klassiekers als Hotel California van The Eagles en Bridge over Troubled Water van Simon & Garfunkel zullen niet ontbreken in het muzikale programma.

Kemp: “Heel erg leuk dat we dit jaar weer een tv-programma mogen maken over de Evergreen Top 1000. Het is een heerlijke aanvulling op de radioweek van ons paradepaardje. Zelf probeer ik elk jaar weer op andere liedjes te stemmen en mijn vrije keuzes zal ik zeker benutten. Van mij mag de oude lijst wel wat opgepoetst worden.”

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen