Woensdag 17 januari 2018

Legendarische videoclips op NPO 1

Vanaf maandag 7 november presenteert Manuëla Kemp in NPO Radio 5 Evergreen Top 1000 een week lang de mooiste videoclips. De beelden van de populaire evergreens nemen de kijker mee terug naar de jaren zestig en zeventig. Het programma haakt daarmee aan op de gelijknamige lijst van NPO Radio 5.

Vanuit het Louwman Museum in Den Haag vertelt Kemp de verhalen achter de bekende hits. Klassiekers als Hotel California van Eagles, Stayin’ Alive van de Bee Gees en Dancing Queen van ABBA zullen niet ontbreken.

Kemp: “Ik heb ontzettend zin in dit programma! Op NPO Radio 5 wordt de Evergreen Top 1000 al jaren met groot succes uitgezonden. Geweldig dat we met dit tv-programma ook weer de videoclips kunnen laten zien, omdat ze zo goed een tijdsbeeld weergeven. Voor mij is bijvoorbeeld Back Home van Golden Earring een favoriet. Ook bij alle ‘flowerpower’-beelden maakt mijn hart altijd even een sprongetje.”

De gelijknamige lijst van NPO Radio 5 wordt in dezelfde week als het tv-programma op NPO Radio 5 uitgezonden en is volledig samengesteld door de luisteraars van het station.

UItzending NPO Radio 5 Evergreen Top 1000: 7, 8, 9, 10 november om 16.00 uur op NPO 1 en 12 november om 15.40 uur op NPO 1.

Bron: Omroep MAX/Broadcast Magazine

Bericht delen