Lauren Verster maakt serie Ik wil een kind
zondag 11 augustus 2019

Lauren Verster maakt serie Ik wil een kind

Het krijgen van een kind lijkt zo vanzelfsprekend, maar voor veel mensen is dit een proces van jarenlang knokken. Voor de nieuwe serie Ik wil een kind maakte presentatrice Lauren Verster ruim anderhalf jaar geleden kennis met stellen en singles die allemaal het voor hen onmogelijke mogelijk willen maken, namelijk een kind op de wereld zetten.

Zo zien we hoe Rosalyn en Jeroen een draagmoeder zoeken. Rosalyn is namelijk geboren zonder baarmoeder. Het lesbische stel Baukje en Talitha zoekt een homostel als co-ouders. Met vier man sterk willen zij in deeltijd een kind grootbrengen. Remco en Quincy zoeken naar een draagmoeder. Remco heeft al drie kinderen uit zijn heteroperiode. De kinderwens van Quincy is zo groot dat hij als volkszanger dit aan de wereld wil laten horen met een lied. Arenda is een 28-jarige vrouw die wel moeder wil worden, maar ze wil niet de dagelijkse zorg. Deze laat ze liever over aan een homostellen.

Vanaf 20 augustus 2019 zendt AVROTROS op NPO 3 de zesdelige serie Ik wil een kind uit waarin Lauren Verster deze stellen en singles gedurende twee jaar volgt tijdens hun proces een kind te krijgen. De serie is geproduceerd door Tuvalu Media.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen