Lang Leve de Muziek Show keert terug bij NPO Zapp
woensdag 21 oktober 2020

Lang Leve de Muziek Show keert terug bij NPO Zapp

Twaalf klassen uit de twaalf Nederlandse provincies gaan de muzikale strijd aan in een nieuw seizoen van Lang Leve de Muziek Show. Welke klas heeft de beste dansmoves? En wie herkent het snelst bekende nummers in een ander jasje? Naast de klassen moeten ook de leerkrachten aan de bak om de gewilde bokaal mee naar huis te kunnen nemen.

Presentator Buddy Vedder wordt elke aflevering bijgestaan door co-hosts als Nicky Romero, Emma Heesters, Romy Monteiro en Jamai. Wie mag zich de Muzikaalste Klas van Nederland 2020 noemen? Lang Leve de Muziek Show is vanaf 31 oktober om 18.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.

Iedere aflevering strijden drie provincies tegen elkaar. Na vier afleveringen zijn er vier klassen over die het elkaar lastig gaan maken in twee halve finales. Uiteindelijk weten we na een spannende, swingende finale-uitzending wie de prijs in de wacht sleept.

Koningin Máxima ontvangt, als erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas, voor Lang Leve de Muziek Show drie kinderen op Huis ten Bosch. Tijdens deze bijzondere ontmoetingen praat zij met de kinderen over hun muzikale passie. Stichting Méér Muziek in de Klas zet zich in voor structureel kwalitatief muziekonderwijs voor alle 1,6 miljoen basisschoolkinderen in Nederland.

AVROTROS wil de muziekbeleving onder kinderen stimuleren en hen aanzetten tot het maken van muziek. Dit doet de omroep onder andere met programma’s als het Junior Songfestival, De Eindmusical, het Kinderprinsengrachtconcert en de Lang Leve de Muziek Show.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen