Lang Leve de Liefde vanaf 20 januari bij SBS6
maandag 6 januari 2020

Lang Leve de Liefde vanaf 20 januari bij SBS6

Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden.

Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen… door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een nieuw liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware. Lang Leve de Liefde is vanaf 20 januari dagelijks om 19.00 uur te zien op SBS6.

Aan Lang Leve de Liefde doen open-minded, eerlijke, serieuze mensen mee. Jong en oud, want de singles variëren van twintigers tot tachtigers. Er kunnen weduwnaars meedoen voor wie alleen zijn heel moeilijk is, jonge meiden die niet meer zinloos willen tinderen, gescheiden mannen die geloven dat de ware wel rondloopt of vrouwen van halverwege de dertig met een uitgesproken kinderwens. Iedereen is welkom, want op ieder potje past een dekseltje. Wie ze ook zijn en waar in Nederland ze ook vandaan komen, de singles delen allemaal één serieuze missie: zoeken naar de ware liefde, iemand om oud mee te worden, of nóg ouder.

Het doel van Lang Leve de Liefde is om mensen gelukkig te maken. In samenwerking met Relatieplanet doet het programma er dan ook alles aan om perfecte combinaties van vrijgezellen bij elkaar te zoeken. Als er een match is, kan het samenwonen beginnen. De singles kijken elkaar voor het eerst in de ogen als ze over de drempel van het appartement van Lang Leve de Liefde stappen. Is er meteen een klik? Niet onbelangrijk, maar ook niet alleszeggend. Ze hebben 24 uur voor de eerste indruk. Na dit etmaal hebben ze een escape, omdat je de liefde wel een handje kunt helpen, maar niet kunt afdwingen, mogen ze nu het appartement verlaten. Blijven mag ook. In dat geval kan de date tot maximaal vijf dagen duren.

Lang Leve de Liefde is ontwikkeld en geproduceerd door Talpa.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen