Laatste Wintertijd met Harry de Winter als gast bij MAX
vrijdag 8 april 2022

Laatste Wintertijd met Harry de Winter als gast bij MAX

In de allerlaatste Wintertijd is het de beurt aan Harry de Winter om zijn muzikale levensverhaal te delen met presentator Jeroen Pauw. Deze uitzending is te zien op zaterdag 9 april om 22.05 uur bij MAX op NPO 2.

Harry de Winter: “Toen ik hoorde dat ik ongeneeslijk ziek was, heb ik natuurlijk nagedacht over wat ik nog graag zou willen doen. Naast tijd en aandacht voor vrienden en familie, wilde ik graag nog één serie Wintertijd maken. Gelukkig kon ik dat bij Omroep MAX doen. Het liefst wilde ik in de laatste uitzending door Jeroen Pauw geïnterviewd worden. En dat is dus gebeurd. In de 185e uitzending zijn de rollen omgedraaid.”

Wintertijd

De afgelopen vier weken hebben Maarten van Rossem, Chantal Janzen, Jan Slagter en Hedy d’Ancona de soundtrack van hun leven gedeeld met de kijker. Bijna 23 jaar na de start van het programma Wintertijd keerde Harry de Winter nog één keer terug met de serie bij Omroep MAX. In het programma spreekt hij met zijn gasten over de soundtrack van hun leven: welke muziek was op welk moment belangrijk en waarom? En dit geïllustreerd met de mooiste registraties uit het wereldarchief.

Wintertijd is een coproductie van Omroep MAX met Sarphati Media Producties.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen