Dinsdag 16 januari 2018

Laatste uitzending Carlo & Irene

Na vijftien jaar komt er zondag een eind aan een tijdperk: Carlo Boszhard en Irene Moors houden het voor gezien na precies 600 uitzendingen. In Carlo & Irene: 15 jaar Op De Zondagmiddag komen alle hoogtepunten uit de afgelopen jaren nog eens voorbij. Daarna volgt de allerlaatste Carlo & Irene: Life 4 You.

Carlo en Irene nemen afscheid in gezelschap van de top 15 van gasten die het meest in de studio zijn geweest de afgelopen 15 jaar. Samen tellen zij af naar het allerlaatste moment. Gerard Joling is van de partij en Glennis Grace brengt samen met Jamai een afscheidsduet. Rudolph van Veen maakt nog één keer zijn opwachting in de keuken. Op de tribune zitten mensen die hebben bijgedragen aan het succes van de afgelopen 15 jaar. Van mensen die een huwelijksaanzoek deden of bovenop Frans Bauer vielen tot fans die Take That mochten knuffelen of het gehinnik van een paard na konden doen.

In Carlo & Irene: 15 jaar Op De Zondagmiddag zitten zowel de leukste studiomomenten als de persiflages op Ik Hou van Holland met Prins Willem Alexander en Maxima, Showtime, De Veerbootjes, Mari en Marianne op zoek naar Talent en De Wereld Slaat Door.

Dat het zondagmiddagprogramma populair was, blijkt wel uit het feit dat er nog bijna 200.000 mensen op de wachtlijst staan voor het publiek. De best bekeken aflevering was die van 7 december 2003 toen heel Nederland in afwachting was van de geboorte van prinses Amalia. Tijdens de uitzending van Life & Cooking werd de kroonprinses geboren en dit werd direct gevierd met beschuit met muisjes. Er keken bijna 1,5 miljoen kijkers naar deze aflevering.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen