Laatste seizoen Van Der Vorst Ziet Sterren bij RTL 4
donderdag 2 mei 2019

Laatste seizoen Van Der Vorst Ziet Sterren bij RTL 4

In het zestiende seizoen van Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij verschillende Nederlandse sterren voor een openhartig gesprek en een exclusief kijkje in hun leven. Hij bezoekt onder anderen Katja Schuurman, Najib Amhali, Famke Louise, Anita Witzier en Frans Bauer. De nieuwe reeks is vanaf donderdag 16 mei te zien bij RTL 4.

In de eerste aflevering is Peter van der Vorst thuis bij Katja Schuurman, waar hij ook haar verloofde Freek én haar ouders ontmoet. Katja vertelt openhartig over haar wilde jeugd, haar dwangneuroses en haar aanstaande huwelijk met Freek. Ook wordt ze verrast door niemand minder dan haar beste vriend Johnny de Mol. Tijdens Peters bezoek aan de familie Kluivert in Barcelona, vertelt Rossana onder meer over haar strijd tegen borstkanker en Najib Amhali vertelt over zijn drank- drugs- en gokverslaving.

In eigen land stapt Peter binnen bij Art Rooijakkers, Kaj Gorgels, Barrie Stevens, Martijn Koning, Jan Keizer en Anny Schilder en Samantha Steenwijk voor een goed gesprek. Ook wordt Peter flink aan het werk gezet. Zo bakt hij broodjes met Robèrt van Beckhoven, bekend van Heel Holland Bakt, en goochelt hij erop los met Hans Klok in Las Vegas.

Volgens Peter van der Vorst wordt het een mooie afsluiting: “Dit is het zestiende en laatste seizoen van Van Der Vorst Ziet Sterren. Wat deze reeks voor mij extra bijzonder maakt, is dat ik een aantal sterren voor de tweede keer bezoek, waardoor dit seizoen een mooie terugblik wordt op tien jaar Van Der Vorst Ziet Sterren.”

Peter van der Vorst is sinds 1 maart directeur Content en Marketing bij RTL Nederland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen