Dinsdag 16 januari 2018

KRO-directeur vertrekt naar tv-producent

Michel Nillesen, hoofd televisie van de KRO, treedt per 1 januari toe als producent/partner bij televisieproducent VisibleTV. Nillesen kiest, na een aanzienlijke carrière bij de KRO, voor het ondernemerschap.

Visible TV, ondermeer bekend van Puberruil, werkt voor de omroepen, overheid, onderwijsinstellingen, bedrijfsleven en non profit organisaties als Unicef en Oxfam Novib.

Nillesen: “Ik heb er zin in leiding te gaan geven aan een succesvol, creatief bedrijf. Het gaat om het ontwikkelen van nieuwe ideeën en het definiëren van nieuwe markten. Een tv-productiehuis heeft in deze tijd een veel bredere rol dan alleen maar maker van programma’s voor de omroep. Meer en meer zijn het ook de strategische communicatiepartners voor overheid en bedrijfsleven. Die uitdaging spreekt me aan. Bij VisibleTV zie ik dat ondermeer aan een groot project dat de komende tijd wordt uitgevoerd voor de logistieke sector.”

Nillesen zal bij VisibleTV de algemene leiding op zich nemen. Gert Berg, die het bedrijf 20 jaar geleden startte, is verantwoordelijk voor creatie.

Bron: Visible TV/Broadcast Magazine

Bericht delen