KPN Presenteert-serie B.A.B.S. naar NPO 3
donderdag 29 maart 2018

KPN Presenteert-serie B.A.B.S. naar NPO 3

De KPN Presenteert-serie B.A.B.S. krijgt vanaf 27 mei een plekje op NPO 3. B.A.B.S. wordt een feest der herkenning voor fans van De Luizenmoeder, want ook in deze comedy spelen Diederik Ebbinge en Bianca Krijgsman de hoofdrollen.

Diederik Ebbinge speelt de hoofdrol als Loek Nieuwenhaag. Loek is werkloos omdat hij last heeft van van alles: faalangst, hyperventilatie, claustrofobie en smetvrees. Zijn leven neemt een volledig andere wending wanneer hij sprekend op een bekend acteur blijkt te lijken en daarom een baan krijgt aangeboden als B.A.B.S. (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand). Loek mag nu bruidsparen in de echt verbinden als de bekende acteur.

In B.A.B.S. krijgt Bianca Krijgsman eindelijk wat ze als Nancy zo graag wilde in De Luizenmoeder, ze speelt de geliefde van Diederik. En we zien nog een Luizenmoeder-bekende terug in B.A.B.S.: Ilse Warringa, oftewel juf Ank, speelt ook een rol.

B.A.B.S. is vanaf zondag 27 mei om 21.20 uur te zien bij AVROTROS op NPO 3 en bestaat uit 10 afleveringen. De serie is gemaakt door Column Film (Gijs van de Westelaken) en was voor het eerst te zien bij KPN in januari 2017. Rita Horst is de regisseur.

Bron: Televizier/BM

Bericht delen