Woensdag 17 januari 2018

Kogelman in het nauw bij Verstehen Sie Spass

Toen René Kogelman, Teleshop presentator, door een van de grootste Duitse zaterdagavondshows werd gevraagd om aan een verborgen cameragrap mee te werken, ging hij daar graag op in. Verstehen Sie Spass draait al ruim twintig zeer succesvol bij de Duitse ARD met gemiddeld 5 miljoen kijkers.

De opdracht voor Kogelman was om als teleshop verkoper een vriendenclub van 50 man, onderweg in een bus naar een dagje skiën, ’s ochtends om 08.00 uur in Oostenrijk, zolang mogelijk vast te houden in een wegrestaurant, met een verkoopshow met onzinnige producten. De organisator van dit tripje had volgens twee vrienden een lesje onderdanigheid nodig. De rest van de bus was dus niet op de hoogte van de verborgen cameragrap.
Doordat van alles in scène werd gezet en Kogelman daardoor zogenaamde omzet misliep, zette hij continu de organisator voor schut. De productie van Verstehen Sie Spass had er echter niet op gerekend dat de organisator ook nog ‘echte’ vrienden in de bus had, die de verkopende ‘Hollander’ de mond wel even op een andere manier wilden snoeren.
De uitzending is zaterdag 23 april te zien in op Das Erste – ARD rond 21.00 uur.

Bron: René Kogelman/Broadcast Magazine

 

Bericht delen