Koffietijd krijgt gastpresentatrices
woensdag 3 april 2019

Koffietijd krijgt gastpresentatrices

Anita Witzier, Cilly Dartel, Helga van Leur, Angela Groothuizen en Irene Moors zijn de komende maanden gastpresentatrice bij Koffietijd op RTL 4. Anita Witzier bijt het spits af op 4 april, gevolgd door Cilly Dartel op 10 en 18 april, Helga van Leur op 26 april, Angela Groothuizen op 8 mei en Irene Moors op 1, 17 en 20 mei.

In Koffietijd staan mooie verhalen, inspirerende gasten en aansprekende rolmodellen centraal. Cilly Dartel: “Ik vind het stoer van Koffietijd om mij als gastpresentator uit te nodigen. Het is een eer om mee te mogen doen aan dit programma. Ik kan niet wachten.” Anita Witzier: “Geweldig om eenmalig gastpresentator te mogen zijn bij een inmiddels iconisch programma. En ook een beetje spannend…”

De vaste presentatrices Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau kijken uit naar de samenwerking met hun nieuwe collega’s: “We hebben enorm veel zin om met deze televisiepersoonlijkheden samen te werken aan ons programma.”

Aan de inhoud van het programma verandert verder niets: de dames bespreken elke werkdag meerdere onderwerpen, van de lekkerste recepten en modetrends tot vrouwenrechten en de urgentie van duurzaamheid.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen