dinsdag 16 januari 2018

Knevel & Van den Brink terug op tv

De talkshow Knevel & Van den Brink start maandagavond weer. Gasten zijn de olympische kampioenen Epke Zonderland (gouden medaille rekstok), Dorian van Rijsselberghe (gouden medaille windsurfen), Marianne Vos (gouden medaille wegwedstrijd wielrennen) en Chef de Mission Maurits Hendriks. Hij haalde zijn doelstelling van 17 medailles, het zijn er 20 geworden.

Voor het eerst kan de kijker van Knevel & Van den Brink invloed uitoefenen op de uitzending via het ’tweede scherm’. De kijker kan bijvoorbeeld zijn mening geven over een stelling, politieke voorkeur, gasten of muzieksmaak. De EO streeft naar meer interactie tussen de kijker en de gasten aan tafel.

De uitzendingen van KvdB lopen van maandag 13 augustus tot en met vrijdag 31 augustus. Aansluitend volgen drie weken met op hetzelfde tijdstip 1 voor de verkiezingen. Dit programma wordt door EO en VARA samen verzorgd en staat geheel in het teken van de verkiezingen van 12 september. De presentatie is in handen van Tijs van den Brink, Andries Knevel, Jeroen Pauw en Paul Witteman.

Bron: EO/Broadcast Magazine

Bericht delen