Online Klokhuis-serie Fake It Till You Make It nu ook als televisieprogramma
zondag 27 juni 2021

Online Klokhuis-serie Fake It Till You Make It nu ook als televisieprogramma

De populaire online serie Fake It Till You Make It van Het Klokhuis is vanaf juli ook te zien als televisieprogramma. Het is vanaf zondag 4 juli wekelijks te zien om 10.30 uur op NPO Zapp.

Iedere aflevering zit vol fantasievolle tips en voorbeelden om zelf te leren acteren. Hoe speel je een spectaculair gevecht, een intieme zoen of een ranzige kots-scène? Presentatrice Sosha Duysker krijgt les met de juiste tools & tricks om drama te maken in je eigen video, prank, op het toneel of in real-life.

Want ook in het echte leven komt het soms goed van pas om heel verrast te reageren of zelfverzekerd over te komen. Geheel in lijn met Het Klokhuis wordt uitgelegd hoe het werkt en geven professionals gouden tips om de sterren van de hemel te acteren.

In twaalf afleveringen krijgt Sosha dramales en tips van Klokhuis-acteurs zoals cowboy Maarten Heijmans en vlogmeisje Sarah Jennah. Ook krijgt ze grime tips: hoe maak je kots, tranen en een levensechte wond?

Dit programma is onderdeel van NPO Cultuur. Met dit initiatief biedt de Nederlandse Publieke Omroep een alternatief podium aan de cultuursector en artiesten die geraakt zijn door de coronamaatregelen.

Bron: NTR/BM

Bericht delen