Klaas van Kruistum verlengt contract bij KRO-NCRV
dinsdag 25 augustus 2020

Klaas van Kruistum verlengt contract bij KRO-NCRV

Klaas van Kruistum heeft een nieuw tweejarig contract bij KRO-NCRV ondertekend. De presentator is sinds 2014 het gezicht van onder andere Zapplive en Klaas Kan Alles. Met een nieuw seizoen van beide programma’s in aantocht, is Klaas een begrip geworden onder de jeugdige kijkers.

Peter Kuipers, directievoorzitter KRO-NCRV: “We zijn ontzettend trots dat we onze succesvolle samenwerking met Klaas kunnen voortzetten. Klaas is met zijn brede inzetbaarheid een vakman en een voorbeeld voor jong én oud. Ik kijk uit naar zijn programma’s de komende jaren.”

Klaas heeft zin in de komende twee jaar: “De afgelopen jaren zijn voorbijgevlogen. Met programma’s op NPO Zapp, NPO 3, NPO 1 en online kon het haast niet beter. Ik heb bijzonder veel zin in de komende periode waar we creatief vernieuwen met bestaande programma’s en komen met nieuwe titels die mijn werkveld verbreden. Ambitieus, nieuwsgierig en betrokken!”

Het vernieuwde Zapplive start op 5 september 2020 om 17.25 uur bij KRO-NCRV op NPO Zapp. Het nieuwe seizoen van Klaas Kan Alles is in het najaar te zien op YouTube en NPO Zapp.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen