Woensdag 17 januari 2018

Kitchen Impossible bij Net5

Jonge mensen met een beperking zetten alles op alles voor hun droombaan in het Net5-programma Kitchen Impossible. Vanaf 30 november brengt de zender deze serie waarin topkok Robert Kranenborg wil bewijzen dat hij mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking kan klaarstomen voor een baan in de horeca.

Daarbij worden de kandidaten gesteund en gevolgd door presentator Arie Boomsma.

De acht deelnemers van Kitchen Impossible hebben verschillende beperkingen. Van Gilles de la Tourette of doofheid tot het Syndroom van Down. Elke deelnemer heeft een eigen uitdaging in het dagelijkse leven waardoor het vinden van werk onmogelijk lijkt. Maar dat weerhoudt hen niet om hun grote droom na te jagen: een baan in de horeca.

Robert Kranenborg en Arie Boomsma proberen hen in korte tijd ervaring op te laten doen, vertrouwen te geven en ze uiteindelijk om te toveren tot horecatijgers. Zo koken de kandidaten voor de Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Jetta Klijnsma en nemen ze restaurant BAUT in Amsterdam voor een dag over. Gaat het lukken om die droombaan te krijgen?

Kitchen Impossible wordt geproduceerd door Vincent TV Producties, in samenwerking met Stichting Philadelphia Zorg en MEE. Uitzending: vanaf woensdag 30 november wekelijks om 21.30 uur bij Net5.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen