Dinsdag 16 januari 2018

Kim-Lian van der Meij tekent contract bij SBS

Vrijdag ondertekende Kim-Lian van der Meij haar nieuwe contract voor drie jaar bij SBS en daarmee zetten beide partijen de samenwerking voort. Van der Meij zal dit najaar te zien zijn in verschillende nieuwe en bestaande SBS 6-programma’s.

Van der Meij: “De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier de kansen aangegrepen die SBS me bood. Ik voel me thuis bij de zender en bij de mensen die er werken. De komende drie jaar ga ik nog meer van mijn veelzijdigheid laten zien en daar kijk ik erg naar uit. Ik hoop de SBS 6-kijkers te zullen verrassen.”

Peter Lubbers, Directeur Televisie bij SBS: “Met Van der Meij hebben we een veelzijdige presentatrice, zangeres en actrice in huis, die dit najaar in verschillende SBS 6-programma’s te zien zal zijn. We bouwen graag samen met haar verder aan een toekomst bij onze zender.”

Kim-Lian van der Meij (1 oktober 1980) is zangeres, musicalster, actrice en presentatrice. In januari 2014 maakte ze de overstap van de AVRO naar SBS en presenteerde sindsdien verschillende SBS 6-programma’s, waaronder Sterren Springen en Popster!

Bron: SBS Broadcasting

Bericht delen