Dinsdag 16 januari 2018

Kim-Lian van der Meij opnieuw bij AVRO

Musicalster Kim-Lian van der Meij gaat dit jaar opnieuw aan de slag als presentatrice bij de AVRO. De twee partijen hebben donderdag een overeenkomst gesloten. Eind maart presenteert Kim-Lian samen met Ewout Genemans het nieuwe programma Junior Dance en tijdens de Uitmarkt staat ze voor de tweede keer zij aan zij met Frits Sissing bij Musical Sing-a-Long. In het najaar vormt ze met Genemans een presentatieduo tijdens de internationale finale van het Junior Eurovisie Songfestival, dat dit jaar vanuit Nederland wordt georganiseerd.

Eerder presenteerde Kim-Lian bij de AVRO de internationale finale van het Junior Eurovisie Songfestival (2007) en Musical Sing-a-Long (2011). Peter Lubbers, directeur Media bij de AVRO: “We zijn erg blij met de komst van Kim-Lian. Ze is een veelzijdig, inspirerend talent dat goed past bij de ambities van de AVRO op het gebied van cultureel amusement.”

Kim-Lian van der Meij: “Ik heb zin om aan de slag te gaan bij de AVRO. Ik ben mijn carrière begonnen als presentatrice en ben blij daar nu weer een serieuze stap in te maken. De AVRO maakt veel programma’s die in het verlengde liggen van mijn passie: theater, musical, zang en dans. Ook de samenwerking met Ewout en Frits zie ik met plezier tegemoet. Het wordt een mooi jaar!”

Bron: AVRO

Bericht delen