dinsdag 16 januari 2018

Kim-Lian van der Meij in familieshow Popster!

Vorige week maakte John de Mol bij de SBS-presentatie 2015 bekend dat Popster! -een familieshow met poppenacts- er daadwerkelijk gaat komen. Ook kon hij verklappen dat André van Duin met een nieuw typetje een rol krijgt in het nieuwe SBS 6 programma.

Hoewel het er eerder op leek dat Beau van Erven Dorens de poppenshow zou presenteren, is nu bekend dat de presentatie uiteindelijk wordt verzorgd door Kim-Lian van der Meij. Popster! is vanaf voorjaar 2015 wekelijks te zien bij SBS 6.

In het programma gaat het erom wie de leukste, opvallendste en meest originele poppenact kan bedenken. Alle soorten poppen zijn welkom: handpoppen, vingerpoppen, poppen op een stokje, marionetten: niets is te gek. Het enige dat de deelnemers, naast een (zelfgemaakte) pop, nodig hebben is een leuke act.

In Popster! wordt gezongen, gedanst en gelachen. André van Duin zal als poppendokter de deelnemers én de poppen het hemd van het lijf vragen. Toen Van Duin hoorde dat SBS 6 bezig was met dit programma nam hij direct contact op met John de Mol. Over zijn nieuwe typetje zegt Van Duin: “Als poppendokter hoop ik dat de poppen gezond genoeg zijn om mee te kunnen doen.”

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen