Kim-Lian van der Meij brengt kijker in kerstsfeer met 5 Days of Christmas
zondag 5 december 2021

Kim-Lian van der Meij brengt kijker in kerstsfeer met 5 Days of Christmas

In het nieuwe Net5-programma 5 Days of Christmas ontvangt Kim-Lian van der Meij iedere dag een BN’er die haar komt helpen om haar lege woonboerderij om te toveren tot een waar kerstparadijs. Gesteund door vrienden of familie versieren ze het huis, tuigen ze de kerstboom op en decoreren ze de tafel.

Is de kerstbeleving compleet en het diner van chef-kok Roberta Pagnier gereed, dan is het tijd om met vrienden en familie aan te schuiven voor een gezellig, welverdiend kerstdiner en mooie gesprekken. 5 Days of Christmas is vanaf 20 december een week lang iedere werkdag om 19.30 uur te zien bij Net5.

Kim-Lian krijgt in 5 Days of Christmas bezoek van Dennis Weening, Sergio Vyent, Ellemieke Vermolen, Daphne Deckers en Kim Kötter. Tijdens de kerstmetamorfose van het huis ontfutselt Kim-Lian haar gasten onder meer hun kersttradities. Aan het einde van de dag als het diner van Roberta verorberd is en tot in de late uurtjes is nagetafeld, zoekt Kim-Lian moe maar voldaan haar bed op.

De volgende dag wordt ze weer wakker in een leeg huis zonder kerstsfeer, maar in de wetenschap dat een nieuwe gast onderweg is om het huis opnieuw om te toveren tot een sfeervol kerstparadijs. 5 Days of Christmas wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen