Kim Feenstra krijgt eigen realityserie op Videoland
Donderdag 31 oktober 2019

Kim Feenstra krijgt eigen realityserie op Videoland

Model, fotograaf en it-girl Kim Feenstra neemt de kijker mee in haar hectische leven in de Videoland-realityserie Life of Kim, geproduceerd door EndemolShine. Het is een up close and personal documentaire zonder grenzen of taboes. De serie volgt Kim in zes afleveringen op de voet en neemt de kijker mee in alle facetten van haar leven, zowel de goede als de slechte.

Na een aantal onrustige jaren met de nodige ups & downs gooit Kim het roer drastisch om. Ze wordt 34 jaar: hét moment om de balans op te maken. Kim Feenstra: “Er gebeurt momenteel heel veel in mijn leven. Zo heb ik met mijn grote liefde een huis gekocht dat door ons volledig verbouwd gaat worden tot een ecologisch-proof ‘thuis’, ben ik met mijn beste vriend een bedrijf gestart en staat mijn agenda vol met mooie modellenklussen. Ook sta ik steeds vaker áchter de camera als fotograaf. Ik vind het leuk om in Life of Kim mijn volgers en fans een persoonlijk inkijkje te geven in mijn leven, want je kan veel van me vinden en veel over me zeggen, maar saai.. dat ben ik zeker niet. Welcome to my life!”

In de serie zien we Kim onder andere op haar grootse en meeslepende verjaardagsfeest op partyeiland Ibiza, met alle vrienden, familie en geliefden. Als Kim iets geleerd heeft, is dat het koesteren van mooie momenten en het vieren van het leven enorm belangrijk is. En dat laatste, dat kan ze als geen ander!

Life of Kim is een productie van EndemolShine en is vanaf maandag 4 november wekelijks te zien, alleen bij Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen